Nilüfer İlçe Başkanı

Furkan ALPASLAN

1993 Bursa Doğumludur. Babası Ağrı, Annesi ise Trabzon doğumludur. İlk ve Ortaöğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü Lisans mezunudur (2015). Vatani görevini Yedek Subay olarak Muğla’da tamamlamıştır (2017). Bursa Barosuna kayıtlı Serbest Avukatlık mesleğini icra etmektedir. 2020 yılında AK Parti Nilüfer İlçe Yönetimine katılmıştır. Bu süre zarfında İlçe Başkan Yardımcısı olarak; Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığı görevlerini yerine getirmiştir. 2023 Yılı Mart Ayından itibaren AK Parti Bursa Nilüfer İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 1 (Bir) Çocuk Babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Devamını Oku

1993 Bursa Doğumludur. Babası Ağrı, Annesi ise Trabzon doğumludur. İlk ve Ortaöğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü Lisans mezunudur (2015). Vatani görevini Yedek Subay olarak Muğla’da tamamlamıştır (2017).

Bursa Barosuna kayıtlı Serbest Avukatlık mesleğini icra etmektedir.

2020 yılında AK Parti Nilüfer İlçe Yönetimine katılmıştır. Bu süre zarfında İlçe Başkan Yardımcısı olarak; Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ve Seçim İşleri Başkanlığı görevlerini yerine getirmiştir. 

2023 Yılı Mart Ayından itibaren AK Parti Bursa Nilüfer İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Evli ve 1 (Bir) Çocuk Babasıdır. İngilizce bilmektedir.

bets10 giriş

1xbet üye ol